مواد غذایی » چرا فلفل قرمز باعث افزایش چربی سوزی می شود ؟

 چرا فلفل قرمز باعث افزایش چربی سوزی می شود ؟

کابیساسین یکی از عناصر مهم موجود در مکمل های کاهش وزن است . این ماده در فلفل قرمز تندی که چاشنی اکثر غذاهای مکزیکی است، موجود می باشد. کابیساسین موجود در این غذاها طعم گرم و بخار مانندی دارد که مردم را به این غذاها علاقه مند می سازد. مطالعات بسیاری نشان داده که این ماده موجود در فلفل قرمز، باعث کاهش بافت چربی ها می شود و فعالیت ژن ها را در ارتباط با متابولیسم چربی سوزی افزایش و موجب تولید گرمای سلولی می شود .

مطالعه ای که اخیرا در هلند انجام شد، نشان داده که رژیم های کاهش وزن مبتنی بر کابیساسین یا رژیم های با پروتئین بالا ، موجب ایجاد حس سیری در فرد می شود و میزان انرژی مصرفی آن در مقایسه با دیگر رژیم های کنترل شده ، بیشتر است . محققان دریافتن که جایگزین کردن کربوهیدرات با پروتئین در طول رژیم ، تاثیرات عمده ای بر روی حفظ مصرف انرژی و ایجاد حس سیری می گذارد . جایگزین پروتئین به جای کربوهیدرات ها با مکمل های کابیساسین دار موجب تسریع در کاهش وزن می شود .

رژیم هایی که به قلب آسیب می رساند
رژیم های با کالری محدود و کم کربوهیدرات منجر به کاهش سریع وزن می شود ، بویژه در طی ۶ ماه اول رژیم اساسا این نوع رژیم ها که از چربی بالایی برخوردارند موجب عوارض قلبی می شوند . طبق مطالعات انجام شده در دانشگاه آلابامای بیرمنگام ، رژِیم های غذایی پرچرب ، موجب تولید مواد شیمیایی واکنشی اکسیژن دار می شوند که به سلول ها آسیب رسانده و منجر به بیماری قلبی و مرگ زودهنگام می شود . این نوع رژیم ها جریان خون به سوی قلب را محدود کرده و به سلول ها آسیب می رسانند . در این رژیم ها احتمال آسیب به عضلات و ماهیچه های قلب بسیار زیاد است و روند بهبودی عضلات قلب کند می شود . پس چنین رژیم هایی برای افراد چاق که مبتلا به بیماری قلبی هستند ، توصیه نمی شود .

رژیم پرکربوهیدرات و مشکلات پس از کاهش وزن
افرادی که بلافاصله پس از خوردن وعده غذایی گرسنه می شوند ، استعداد بیشتری برای اضافه وزن و گرسنگی دارند . وجود سوخت و ساز بعد از هر وعده غذایی ، حس گرسنگی را در فرد تنظیم می کند . طی مطالعات انجام شده در مرکز پیشگیری چاقی در بوستون ، دریافتند که در انرژی مصرفی پس از یک رژیم کم چرب (۶۰ درصد کربوهیدرات ، ۲۰ درصد چربی ، ۲۰ درصد پروتئین ) کمتر بود تا زمانی که یک رژیم غذایی شاخص قند خون مابین ( ۴۰ درصد ، ۴۰ درصد ، ۲۰ درصد ) با یک رژیم کم کربوهیدرات ( ۱۰ درصد ، ۶۰ درصد ، ۳۰ درصد ) را اجرا می کنیم . ترکیبات غذایی در طی ساعات اولیه پس از مصرف غذا بر روی میزان انرژی تاثیری ندارند . با این وجود در یک آزمایش ، سطح انرژی پس از صرف غذای کم چرب آن هم ۵ ساعت پس از غذا خوردن گرفته شد ، تا حد زیادی تغییر یافت . رژیم های با کربوهیدرات بالا ممکن است تثبیت وزن پس از کاهش وزن را دچار مشکل سازند .
صبحانه های با پروتئین بالا اشتها را کم می کند
نخوردن صبحانه مساوی است با افزایش اشتها در طول روز و هله هوله خوری شما ! طبق مطالعات انجام شده در دانشگاه میسوری ، دریافتند که صبحانه های با پروتئین بالا اشتهای فرد را در طول روز کاهش داده و هورمون ها را تغییر داده و سیگنال های سیستم عصبی را که باعث مصرف بیش از حد غذا می شود را نیز تغییر می دهد چنین صبحانه هایی اشتها را کم و احساس سیری را در فرد بوجود آورده و منجر به کنترل وزن می شود .

رژیم هایی که مقاومت انسولین را افزایش می دهد
مقاومت انسولین زمانی در بدن رخ می دهد که پانکراس باید انسولین بیشتری برای کاهش قند خون بعد از صرف غذا ، ترشح کند . مقاومت انسولین مربوط به چاقی شکمی ، دیابت نوع ۲ ، فشار خون بالا و چربی خون غیر عادی است . در اولین مرحله این معضل ، منجر به حمله یا سکته قلبی می شود . کاهش وزن در رژیم های کم کالری موجب بهبود یافتن متابولیسم انسولینی می شود .
با این حال مطالعاتی که در دانشگاه پزشکی کلرادو انجام شد ، نشان داده است که رژیم های کم کالری کم که پرچربی و کم کربوهیدرات هستند ، موجب افزایش مقاومت انسولین در ماهیچه های بدن می شود ، چرا که عضله که بزرگترین بافت موجود در بدن است برای تنظیم قند خون بسیار مهم است .