تغذیه » محدوده کربوهیدرات برای چربی سوزی

آیا در رژیم چربی سوزی هستید و سعی می کنید که عضلات خود را به خوبی نمایان کنید ؟ آگاه بودن از چگونگی کاش مصرف کربوهیدرات در رژیم کات از جمله موارد مهمی است که لازم است به خوبی از آن مطلع باشید در این مقاله کریس استو مشاور صاحب نام تغذیه در باره چگونگی دستگاری مصرف کربوهیدرات ها توضیحات کاربردی و مهمی می دهد. محدوده کربوهیدرات برای چربی سوزی بهترین روش برای حفظ حجم عضلات ارزشمند خود و در عین حال کاهش دادن درصد چربی بدن باید کربوهیدرات مصرفی خود را دستکاری کنید از نگاه رژیم غذایی و ایجاد اصلاحات اندک بر مبنای وزن بدن روش عاقلانه این است که مصرف کربوهیدرات را به مدت ۳ الی ۵ روز در هفته محدود به روزی ۱۰۰ الی ۱۷۰ گرم کنید پس از آن یک روز مصرف را به ۳۰۰ گرم برسانید. دلیلش این است که وقتی مصرف کربوهیدرات کم شود ترشح انسولین هم کم می شود در روزهایی که مصرف کربوهیدرات محدود می شود ذخایر گلیکوژن عضلات کم می شود و این باعث می شود چربی سوزی بیشتر شود اما بعد از ۳ الی ۵ روز مصرف محدود کربوهیدرات توانایی ریکاوری بدن افت می کند سطح هورمون های تیروئید افت می کند و متابولیسم رو به کاهش می گذارد. اینا درست همان جایی است که باید کربوهیدرات ها را دستکاری کنید و مصرف را به حدود ۳۰۰ گرم برسانید همین یک روز مصرف اضافی باعث می شود از افت هورمون های تیروئید جلوگیری شود و ذخایر گلیکوژن عضلات به حد کافی بازسازی می شوند در نتیجه امکان انجام تمرینات سخت و حفظ حجم عضلات را ممکن می سازد جدا از همه اینها یک روز کربوهیدرات زیاد اثر آنابولیک هم دارد اگر چه اشاره کردیم که انسولین می تواند چربی ها را ذخیره کند اما در عین حال عضله ساز بسیار قدرتمندی است انسولین آمینو اسید ها را برای رشد داخل عضلات هدایت می کند اما مهم تر اینکه روند کاتابولیسم با تخریب عضلات را که مرتبط با رژیم کم کالری است متوقف می کند افرادی که رژیم می گیرند و هر از گاهی مصرف کربوهیدرات را افزایش می دهند اغلب تخریب کمتری را در مقایسه با کسانی که مصرف کربوهیدرات را محدود نگه می دارند در عضلات تجربه می کنند با حفظ حجم عضلات بدن سخت تر دیده می شود و در عین حال کالری بیشتری هم به بدن می رسد چرا که عضله کالری سوز است با به وجود آمدن افت عضلات بدن شل تر دیده می شود و متابولیسم آرام می شود در این حالت کات کردن بدن دشوار خواهد شد. کربوهیدرات های درست + غلط احتمالا می دانید که همه کربوهیدرات ها مثل هم هستند با مقایسه ۱۰۰ کالری از کربوهیدات که از یک شکلات بار تامین می شود با همان مقدار در سیب زمینی شیرین مطالب زیادی دستگیرتان می شود به نظر شما کدامیک از این ۲ منبع کربوهیدرات بیشتر مستعد ذخیره شدن به صورت چربی هستند؟ موضوع این است که آنها برابر نیستند پاسخ این است که شکلات استعداد بیشتری برای تبدیل شدن به چربی دارد چرا که سرعت ورود کربوهیدرات های آن به خون زیاد تر است سرعت بر اسا سرعت هضم درمسیر گوارش تعیین می شود مواد غذایی که به سرعت هضم می شوند به عنوان کربوهیدارت های با ضریب گلیسمیک بالا شناخته می شوند در حالی که کربویهدرات های دیر هضم ملقب به کربوهیدرات ها با ضریب گلیسمیک پائین هستند. به خوبی مشخص است که کربوهیدرات های زود هضم یا قند های ساده باعث افزایش قوی و بلند مدت انسولین خون می شود که سیگنال می دهد تا چربی ها ذخیره شوند و چربی سوزی متوقف شود بنابراین بدنسازان باید به جای استفاده از قند های ساده روی مصرف کربوهیدرات های با ضریب گلیسمیک پائین تمرکز کنند یعنی روی منابعی مثل سیب زمینی قرمز ,سیب زمینی شیرین, انواع لوبیا, نان های سبوس دار ,جو دو سر و.. این منابع دیر هضم به آرامی می سوزند و به بدن سوخت مورد نیاز جهت تمرین را می رسانند و در عین حال سطح انسولین را در پائین ترین میزان ممکن حفظ می کنند اثر خالص و نهایی این است که انرژی لازم برای تمرین را در رژیم کم کالری دارید بدون آنکه ماکزمیم های چربی سوزی در بدن دچار مشکل شود.