ویتامین ها » کدام ویتامینها مفید و کدامها مضر هستند؟
1- ویتامین D مصرف کنید.
این مکمل غذایی، استخوانهای ما را مقاوم و مستحکم نگه میدارد.
2- بیش از حد آنتیاکسیدان مصرف نکنید.
میزان بیش از حد آنتیاکسیدان میتواند خطر بعضی از سرطانها را افزایش دهد. ویتامینهای A،C و E آنتیاکسیدانهایی هستند که در بسیاری از میوهها و سبزیجات بهوفور یافت میشوند. مصرف بهاندازهی این ویتامینها میتوانند از ما در مقابل سرطان محافظت کنند. اما پژوهشها نشان دادهاند که اگر در مصرف آنتیاکسیدانها زیادهروی کنیم، میتواند برای ما مضر باشد. کسانی که بهطور مرتب ویتامین A مصرف میکردند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان ریه بودند.
3- ویتامین C مصرف نکنید.
از این مکمل بگذرید و بهجای آن مرکبات بخورید؛ چراکه این ویتامین احتمالاً در غلبه بر سرماخوردگی هیچ تأثیری ندارد.
4- ویتامینB3 مصرف نکنید.
بهجای این ویتامین، ماهی قزلآلا، تُن و یا چغندر بخورید.
5- پروبیوتیک مصرف نکنید.
بهجای مصرف پروبیوتیکها، میتوانید ماست بخورید.
6- زینک مصرف کنید.
این مکمل یکی از تنها موادی است که میتواند در کوتاه کردن مدت سرماخوردگی مؤثر باشد.
7- ویتامین E مصرف نکنید.
بهجای آن اسفناج بخورید.
8- اگر باردار هستید یا قصد بارداری دارید، فولیکاسید مصرف کنید.
فولیکاسید نوعی ویتامین B است که بدن ما از آن برای ساخت سلولهای جدید استفاده میکند.