مواد غذایی » فواید برنج سفید

برنج سفید منبع متمرکزی از کربوهیدرات بوده و چربی و پروتئین کمی دارد. برنج سفید بهعنوان یک کربوهیدرات تصفیهشده در نظر گرفته میشود که شاخص گلیسمی بالایی دارد. به این معنا که پس از خوردن آن، قند خون به سرعت افزایش مییابد.
اگر تمریناتی سخت را به پایان رسانده باشید که چند ساعت به طول انجامیده باشد، احتمالاً ذخیرهی گلوکز بدنتان پایین آمده است. خوردن غذاهایی با شاخص گلایسمیک بالا مانند برنج درست بعد از ورزش میتواند به افزایش منابع گلوکز عضله به نام گلیکوژن کمک کند.