مواد غذایی » میوه را چگونه بخوریم؟

با اینکه یک قطعه میوه از یک قطعه شکلات شیرین بهتر است، اما همچنان این پتانسیل را دارد که ابتدا قند خون را بالا برده و سپس باعث سقوط آن شود. توصیه می‌شود به‌جای مصرف همزمان چند میوه، میوه‌ی روزانه را در چند نوبت مصرف نمایید. این کار موجب می‌شود قند خون به‌طور ناگهانی بالا نرود.

راهکار دیگر این است که میوه را با مقداری پروتئین ترکیب کنید، مثلاً مقداری پنیر یا کره‌ی بادام‌زمینی. این کار باعث می‌شود میوه باعث فراز و فرود ناگهانی در قند خون نشود. میوه باعث افزایش سطح انسولین و پروتئین باعث بالا رفتن هورمون گلوکاگون می‌شود. این دو هورمون برای ثابت نگه‌داشتن سطح قند خون با یکدیگر کار می‌کنند. در این روش دقت کنید میزان کالری دریافتی از حد مجاز روزانه بیشتر نشود.