مواد غذایی » تأثیر و جایگاه جو در بدنسازی

جو به‌عنوان منبع کربوهیدراتی به‌شمار می‌آید که شاخص گلیسمیک پایینی دارد و این نکته‌ی مثبتی است. شاخص گلیسمیک نشان‌دهنده‌ی مقدار تأثیر غذاها بر سطوح قند خون است و هرچه عدد این شاخص برای غذایی کمتر باشد، آن ماده از نظر معیارهای سلامتی مفیدتر است؛ به‌خصوص برای بدنسازان، که باید از نوسان زیاد قند خون و ترشح بیش از حد انسولین اجتناب کنند (به‌جز زمان پس از تمرین) تا بتوانند مقدار ذخایر چربی بدن را به‌خوبی کنترل کنند.

 نان جو را جایگزین نان معمولی کنید.

سبوس موجود در نان جو دو برابر نان گندم است و در هر ۱۰۰ گرم نان جو حدود 4 گرم فیبر وجود دارد

نان جو سبب جلوگیری از تولید چربی‌های زیان‌آور در خون، تنظیم فعالیت دستگاه گوارش، تعدیل فشار خون، تحریک انسولین‌سازی در بدن و کاهش قند خون، پاکسازی دیواره‌های معده و روده از ذرات آلوده‌کننده، مقابله با رشد تومور در بدن، جلوگیری از چاقی، حفظ شادابی و زیبایی پوست به علت وجود ویتامین‌های گروه B در آن و تقویت حافظه است.    

● مداومت در خوردن جو و نان آن باعث لاغری می‎شود.